top of page
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering

Pompoensoep met mascarpone, kurkuma, wortel en notenolie, multigranenbrood met spread van mascarpone met wortel:

Benodigdheden:

Soep:

1 butternut pompoen

1 grote ui

1 l kippenbouillon

1 koffielepel kurkuma

200 g mascarpone

2 grote wortelen

enkele eetlepels walnotenolie

pompoenpitten

Multigranenbrood met spread van mascaparpone met wortel:

Enkele dikke sneetjes multigranenbrood

100 g mascarpone

1 wortel

1 jonge ui

pompoenpitten

Bereiding:

- Snij voor de soep de groenten fijn, stoof deze aan in olijfolie of boter. Laat zachtjes stoven. Doe de kurkuma erbij. Bevochtig met de kippenbouillon en laat zachtjes koken. Mix de soep fijn, doe deze door een zeef.

- Voeg er de mascarpone bij en kruid de soep af met peper en zout.

- Snij wat extra brunoise van de wortel of butternut en bak deze kort aan in de notenolie.

- Doe de soep in een warme kom en werk af met de brunoise, jonge ui en pompoenpitten.
- Meng voor de spread de mascarpone met wat peper en zout. Snij de wortel in fijne blokjes, meng met de notenolie en fijngesneden jonge ui. Kruid af.

- Smeer de spread op het brood, werk af met de wortelbrunoise en pompoenpitten.

bottom of page