
KERSTMENU
24-25 DECEMBER
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
MENU
Zeebaars – Ganda ham – jonge witloof
​
Wijting – soepje van knolselder – walnoot *
​
Parelhoen – jonge wortel – groene kool – spek – portosaus – krielaardappel
​
Brownie – pralinémousse – hazelnoot
​
44,50 € / 3 gangenmenu /pers.
54,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
​
​
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes
​
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 23 December)
​​​
Afhalen van de menu:
24 december tussen 15u-17u
25 december tussen 11u-12u
​​
OUDEJAARSMENU
31 DECEMBER​
​
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
​​
​
MENU:
Griet – schorseneren – pastinaak – notencrumble
​
Tongschar – bisque – butternutpompoen *
​
Kalfslende – champignonsaus – knolselder en shi-také – jonge aardappel
​
Mango – crémeux griekse yoghurt en citroen – munt
​
44,50 € / 3 gangenmenu /pers.
54,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
​
​​​​
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes
​
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 28 December)​
​
Afhalen van de menu:
31 december tussen 15u-17u
​
​