
KERSTMENU
24-25 DECEMBER
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
MENU
Zeebaars – Ganda ham – jonge witloof
Wijting – soepje van knolselder – walnoot *
Parelhoen – jonge wortel – groene kool – spek – portosaus – krielaardappel
Brownie – pralinémousse – hazelnoot
44,50 € / 3 gangenmenu /pers.
54,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 23 December)
Afhalen van de menu:
24 december tussen 15u-17u
25 december tussen 11u-12u
OUDEJAARSMENU
31 DECEMBER
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
MENU:
Griet – schorseneren – pastinaak – notencrumble
Tongschar – bisque – butternutpompoen *
Kalfslende – champignonsaus – knolselder en shi-také – jonge aardappel
Mango – crémeux griekse yoghurt en citroen – munt
44,50 € / 3 gangenmenu /pers.
54,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 28 December)
Afhalen van de menu:
31 december tussen 15u-17u