KERSTMENU
24-25 DECEMBER
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
MENU
Zeebaars – schorseneren - chorizo -
rode paprika
Wijting – soepje van bospaddestoel– hazelnoot*
Parelhoen – jonge witloof – spek – portosaus – krielaardappel
Crémeux melkchocoalde en karamel – crispy melkchocolade met noten
47,50 € / 3 gangenmenu /pers.
57,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 23 December)
Afhalen van de menu:
24 december tussen 15u-17u
25 december tussen 11u-12u
OUDEJAARSMENU
31 DECEMBER
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
MENU:
Griet – witloof– walnotencrumble
notenolie
Tongschar – bisque – shi také*
Kalfslende – jonge wortel - groene kool –
aardappel - dragonsaus
Brownie – pralinémousse –
crumble van hazelnoot
48,50 € / 3 gangenmenu /pers.
58,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 28 December)
Afhalen van de menu:
31 december tussen 15u-17u