top of page
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering
Menu traiteur Kerst en eindejaar 2019-2020.jpg

KERSTMENU

24-25 DECEMBER


 

HAPJES

Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.

Oester natuur 3,00 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk


 

MENU

Zeebaars – Ganda ham – jonge witloof 

​

Wijting – soepje van knolselder – walnoot *

​

Parelhoen – jonge wortel – groene kool – spek – portosaus – krielaardappel

​

Brownie – pralinémousse – hazelnoot

​

44,50 € / 3 gangenmenu /pers. 

54,50 € / 4 gangenmenu /pers.*

​

​

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes

​

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 23 December)

​​​

Afhalen van de menu:

24 december tussen 15u-17u

25 december tussen 11u-12u

​​

OUDEJAARSMENU

31 DECEMBER​

​

HAPJES

Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.

Oester natuur 3,00 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk

​​

​

MENU:

Griet – schorseneren – pastinaak – notencrumble

​

Tongschar – bisque – butternutpompoen *

​

Kalfslende – champignonsaus – knolselder en shi-také – jonge aardappel 

​

Mango – crémeux griekse yoghurt en citroen – munt

​

44,50 € / 3 gangenmenu /pers. 

54,50 € / 4 gangenmenu /pers.*

​

​​​​

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes

​

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 28 December)​

​

Afhalen van de menu:

31 december tussen 15u-17u

​

​

bottom of page