top of page
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering
Dessert kerst en nieuw 2021-6.jpg

KERSTMENU

24-25 DECEMBER


HAPJES

Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.

Oester natuur 3,00 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk


 

MENU

Zeebaars – schorseneren - chorizo -

rode paprika

Wijting – soepje van bospaddestoel– hazelnoot*

Parelhoen – jonge witloof – spek – portosaus – krielaardappel

Crémeux melkchocoalde en karamel – crispy melkchocolade met noten

47,50 € / 3 gangenmenu /pers. 

57,50 € / 4 gangenmenu /pers.*

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 23 December)

​​

Afhalen van de menu:

24 december tussen 15u-17u

25 december tussen 11u-12u

OUDEJAARSMENU

31 DECEMBER​

HAPJES

Assortiment 3 hapjes 9,50 € / pers.

Oester natuur 3,00 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk

MENU:

Griet – witloof– walnotencrumble 

notenolie

Tongschar – bisque – shi také*

Kalfslende – jonge wortel - groene kool –

aardappel - dragonsaus

Brownie – pralinémousse –

crumble van hazelnoot

48,50 € / 3 gangenmenu /pers. 

58,50 € / 4 gangenmenu /pers.*

​​​

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 28 December)​

Afhalen van de menu:

31 december tussen 15u-17u

bottom of page