top of page
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering
  • The Art of Cooking Catering
eindejaar.jpg

KERSTMENU

24-25 DECEMBER


HAPJES

Assortiment 3 hapjes 10,50 € / pers.

Oester natuur 3,00 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk


 

MENU

Zeebaars – jonge witloof-

groene kruiden​

​

Tongschar– soepje van bloemkool– gandaham*

​

Parelhoen – butternut – champignons– portosaus – krielaardappel

​

 Panna cotta - griekse yoghurt - citroen

ananas

 

52.50 €  / 3 gangenmenu /pers. 

62,50 € / 4 gangenmenu /pers.*

​

​

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.

​

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 23 December)

​​​

Afhalen van de menu:

24 december tussen 15u-17u

25 december tussen 11u-12u

​​

OUDEJAARSMENU

31 DECEMBER​

​

HAPJES

Assortiment 3 hapjes 10.50 € / pers.

Oester natuur 3,00 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk

​​

​

MENU:

Griet – knolselder– hazelnoot

notenolie

​

Wijting– bisque - witloof - dragon *

​

Kalfslende – pastinaak- spek -champignons –

aardappel - dragonsaus

​

Crémeux melkchocoalde en karamel – crispy melkchocolade met noten​

​

53,50 € / 3 gangenmenu /pers. 

63,50 € / 4 gangenmenu /pers.*

​

​​​​

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.

​

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 28 December)​

​

Afhalen van de menu:

31 december tussen 15u-17u

​

​

bottom of page