KERSTMENU
24-25 DECEMBER
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 10,50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
MENU
Zeebaars – jonge witloof-
groene kruiden​
​
Tongschar– soepje van bloemkool– gandaham*
​
Parelhoen – butternut – champignons– portosaus – krielaardappel
​
Panna cotta - griekse yoghurt - citroen
ananas
52.50 € / 3 gangenmenu /pers.
62,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
​
​
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.
​
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 23 December)
​​​
Afhalen van de menu:
24 december tussen 15u-17u
25 december tussen 11u-12u
​​
OUDEJAARSMENU
31 DECEMBER​
​
HAPJES
Assortiment 3 hapjes 10.50 € / pers.
Oester natuur 3,00 €/stuk
Oester warm 3,50 €/stuk
​​
​
MENU:
Griet – knolselder– hazelnoot
notenolie
​
Wijting– bisque - witloof - dragon *
​
Kalfslende – pastinaak- spek -champignons –
aardappel - dragonsaus
​
Crémeux melkchocoalde en karamel – crispy melkchocolade met noten​
​
53,50 € / 3 gangenmenu /pers.
63,50 € / 4 gangenmenu /pers.*
​
​​​​
[PRAKTISCH]
Bij de menu's worden broodjes mee gegeven.
Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd.
​
Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be (tot 28 December)​
​
Afhalen van de menu:
31 december tussen 15u-17u
​
​