©2018 by The Art of Cooking

KERSTMENU

24-25 DECEMBER


 

HAPJES

Assortiment 3 hapjes op kleine bordjes 7,25 € / pers.

Oester natuur 2,50 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk


 

MENU

Zeebaars - pastinaak - schorseneren - walnoot

Wijting -créme van butternut - pompoenpit

Parelhoen - jonge witloof - champignons - jonge aardappel

Brownie - hazelnoot en amandel - crémeux van melkchocolade


 

39,50 € / 3 gangenmenu /pers. 

47,00 € / 4 gangenmenu /pers.*


 

Aangepaste wijn:

Cava: 16,50€/fles

Witte wijn: 16,50€/fles

Rode wijn: 16,50€/fles

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 23 December)

Wij vragen een waarborg van 5,00€/pers. voor het huurmateriaal

Afhalen van de menu:

24 december tussen 15u-17u

25 december tussen 11u-12u

OUDEJAARSMENU

31 DECEMBER​

HAPJES

Assortiment 3 hapjes op kleine bordjes 7,25 € / pers.

Oester natuur 2,50 €/stuk

Oester warm 3,50 €/stuk

MENU:

Griet - butternut - risotto - Oud Brugge -

groene kruiden

Gegrilde tongschar - jonge witloof - bisque van schaaldieren*

Kalfslende - groene kool - spek -jonge wortel -

porto

Bavarois framboos - citroen - munt - yoghurt

39,50 € / 3 gangenmenu /pers. 

47,00 € / 4 gangenmenu /pers.*

Aangepaste wijn:

Cava: 16,50€/fles

Witte wijn: 16,50€/fles

Rode wijn: 16,50€/fles

[PRAKTISCH]

Bij de menu's worden huisgebakken broodjes mee gegeven.

Hapjes en nagerechten zijn al gedresseerd op bordjes

Bestellen kan via info@the-art-of-cooking.be  (tot 28 December)

Wij vragen een waarborg van 5,00€/pers. voor het huurmateriaal

Afhalen van de menu:

31 december tussen 15u-17u

Deze menu kan ook nog besteld worden als nieuwjaarsdiner tot en met 12 januari 2020